logo-bip   
KORONAWIRUS SARS-CoV-2 - WAŻNE INFORMACJE

Jadłospis uczestników DDP

 
MENU – 17.01-21.01.2022r.

Poniedziałek
Śniadanie: Pieczywo masło, wędlina, sałatka pieczarkowa ,herbata,
*pieczywo razowe, herbata niesłodzona.
Obiad: Kalafiorowa z ziemniakami, kotlet mielony, ziemniaki, buraczki na ciepło, kompot,
*kompot niesłodzony.

Wtorek
Śniadanie: Pieczywo, masło, pasta serowo jajeczna ,pomidor, ogórek, herbata,
*Pieczywo razowe, herbata niesłodzona.
Obiad: Rosół z makaronem, spaghetti z sosem bolognese, serem i ziołami, kompot,
*makaron razowy, kompot niesłodzony.

Środa
Śniadanie: Pieczywo, masło, pasztet wieprzowy, ser żółty, ogórek kiszony, herbata,
*pieczywo razowe, serek biały z jogurtem, herbata niesłodzona.
Obiad: Krem z soczewicy i pomidorów z grzanką, gulasz drobiowo – warzywny, ryż, surówka z kapusty pekińskiej, kompot,
*kompot niesłodzony, surówka z oliwą z oliwek.

Czwartek
Śniadanie: Pieczywo, masło, jajecznica ze szczypiorkiem, papryka świeża, kakao,
*pieczywo razowe, herbata niesłodzona.
Obiad Fasolowa z ziemniakami, łazanki z kapustą i mięsem, kompot,
*kompot niesłodzony, makaron razowy.

Piątek
Śniadanie: Pieczywo, masło, pasta rybna z cebulką, pomidor, herbata,
*pieczywo razowe, herbata niesłodzona.
Obiad: Pieczarkowa z makaronem, jajko sadzone, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot,
*Makaron razowy do zupy, kompot niesłodzony.

Projekt i realizacja - zatorski.eu - profesjonalne strony internetowe dla biznesu - Powered by WordPress